8tracks icon Behance icon Blogger icon CodePen icon Delicious icon DeviantArt icon Dribbble icon Etsy icon Facebook icon Flickr icon Foursquare icon GitHub icon Google+ icon Instagram icon Last.fm icon LinkedIn icon Myspace icon PayPal icon Pinterest icon SoundCloud icon Stack Overflow icon StumbleUpon icon Tumblr icon Twitter icon Vimeo icon YouTube icon Yelp icon

BEAM COACHING

Door Focus Naar Flow

Ademsessie

Wil je door emoties en andere onderliggende patronen heen breken? Boek een ademsessie!

Je adem is onlosmakelijk verbonden met leven en heeft een duidelijke invloed op je energieniveau. Het zorgt niet alleen voor de zuurstof die leven en activiteit mogelijk maakt, het gaat veel verder dan dat. De ademhaling indiceert gezondheidsklachten, spanningen of het niet goed stromen van de energie. Zo wordt bij stress en emotionele blokkades de ademhaling vaak oppervlakkiger, sneller, hoger in de borst en onregelmatiger.

Diezelfde ademhaling en kan ook gebruikt worden om de balans weer te herstellen. Zo zorgt dieper ademen meteen voor ontspanning. Benieuwd hoe je met naar je buik ademen meteen je balans kan herstellen? Kijk op de pagina Praktijk voor hoe dat te doen.

De laatste jaren heb ik redelijk wat met ademwerk gedaan en ben gecertificeerd ademcoach voor zowel de Buteyko methode als via de opleiding van Annette Weers. Ik ken geen snellere en effectievere methode dan ademen om mijn energie te boosten en mijn hoofd weer helder en vrij te maken en geef groepstrainingen om mensen meer te leren over de ademhaling en ze de effecten meteen te laten ervaren.

Met specifieke ademtechnieken kunnen echter ook diepe emotionele spanningen blokkades vrijgemaakt worden en dat is waarmee ik mensen help met deze specifieke ademsessies. Als emoties niet of niet volledig doorleefd worden, zorgen ze vaak voor spanningen en blokkades. Meestal in de regio’s waar we ze voornamelijk ervaren; het lichaam en dan met name in de borst- en vooral buikregio. Door de ademhaling te sturen en intensiveren, worden deze spanningen en blokkades bereikt van binnenuit. Daar waar we met massage vaak niet bij kunnen. Dat zorgt niet alleen fysiek voor meer ademlucht, ook psycho-emotioneel ontstaat er meer vrijheid op lagen die vaak verder gaan dan waar we bewust van zijn.

Via gerichte individuele sessies begeleid ik mensen om voorbij te komen aan de onbewuste patronen die ze ontwikkeld hebben vanwege niet verwerkte of vastgezette emoties. Patronen die hun leven vaak ongemerkt steeds weer beïnvloeden. Door deze ademsessie ontstaat er vrijheid zodat er heling en herstel kan plaatsvinden en ze niet meer in de weg staan van het nastreven wat we echt belangrijk vinden in het leven.

Op deze pagina vind je praktische en inhoudelijk informatie over de ademsessies.Voor iedereen die graag meer vrijheid wil en aan emotionele blokkades en spanningen wil werken. Mocht je gezondheidsproblemen hebben of zwanger zijn is dat niet perse een belemmering, maar is het wel fijn van te voren even te overleggen.

Heb je er een vraag over of een ademsessie jou kan helpen dichter bij jouw doel te komen? Laat het me weten door me een berichtje te sturen.


Een ademsessie duurt anderhalf uur, waarvan een uur ademen. Als je voor de eerste keer komt dan nemen we een half uur extra voor de intake. De sessies zijn in hartje Zuid, aan de Van Breestraat 193.

Jouw bijdrage voor een ademsessie is €130,- (incl. BTW). Een sessie duurt ongeveer anderhalf uur.

Kom je voor de eerste keer? Dan starten we met een intake (van ongeveer 20 minuten) en zijn de kosten €169,- (incl. BTW).

Sessies zijn één-op-één en nadat we samen hebben bepaald wat het doel is waaraan je wil werken, mag je ontspannen gaan liggen en word je begeleid in het verbonden ademhalen (zonder pauzes tussen de in- en uitademing). Door gecontroleerd je ademfrequentie te verhogen, werk je direct met je lichaam op een manier die voorbij gaat aan het denken en analyseren en ga je sneller en directer naar de kern. Je zet de energiestroom in je lichaam en en stimuleert het zelfhelend vermogen, fysiek en mentaal.

Tijdens de sessie werken we toe naar wat er staat tussen jou en waar je wil zijn en adem je daar doorheen. Hierbij kunnen diepgewortelde patronen doorbroken worden en om de spanningen goed los te kunnen laten, mag je bewegen, geluid maken en gebruik ik soms drukpunten. Er kunnen zeker emoties loskomen, alles gebeurt echter op een gecontroleerde manier waarbij jij de regie houdt en je door het proces heen begeleid wordt.Het doel van elke sessie is dat je meteen voelt dat er wat verandert is in je systeem. Er meer ruimte ontstaat, dingen weer gaan stromen en je je vrijer voelt.


Heb je nog vragen over mijn aanpak en werkwijze of wil je een afspraak maken? Scrol naar beneden en stuur me een berichtje!

Testimonials

Kim (53) uit Amsterdam

“Al na de eerste behandeling met energie ben ik een heel sterk bewustwordingsproces ingegaan en voelde ik dat dit heel goed voor me werkt. Dank je wel Roel!!”

Irma (35) uit Amsterdam

Acupuncturiste

“Ik voel me iedere keer weer thuis als ik bij hem op de behandelbank lig en er heerst telkens een fijne energie. Wat ik prettig vind is dat Roel verder kijkt dan alleen de fysieke uiting van de klacht en mij en mijn klachten meer vanuit het totaalplaatje benaderd.”

Maurice (43) uit Amsterdam

Projectontwikkelaar

“Na elke sessie voel ik me rustiger, lichter en energievoller.”

BEAM Coaching is gericht, gefocust & verhelderend

Als jij op zoek bent naar een directe en concrete aanpak waar en waarom je leven niet ‘stroomt’ en je even je de juiste koers bent kwijtgeraakt, ben je aan het goede adres. Graag help ik je ermee dat je leven weer helder en ‘kloppend‘ wordt en de energie weer vrij kan stromen. Dat obstakels, fysieke klachten, vermoeidheid of stress weer plaats maken voor helderheid, energie en flow.

In dit proces leer je zelf te herkennen wanneer je energie niet optimaal is en hoe dit zelf om te buigen. Zo krijg je controle over je leven en over hoe je je voelt. Dan komt geluk, ontspanning, energie en productiviteit weer van binnenuit en ben je daarvoor minder afhankelijk van andere mensen of de uiterlijke omstandigheden.

Benieuwd naar wat ik voor je kan doen? Maak dan nu een afspraak!

Neem contact op