8tracks icon Behance icon Blogger icon CodePen icon Delicious icon DeviantArt icon Dribbble icon Etsy icon Facebook icon Flickr icon Foursquare icon GitHub icon Google+ icon Instagram icon Last.fm icon LinkedIn icon Myspace icon PayPal icon Pinterest icon SoundCloud icon Stack Overflow icon StumbleUpon icon Tumblr icon Twitter icon Vimeo icon YouTube icon Yelp icon

BEAM COACHING

Door Focus Naar Flow

Cursus Kom in je energie!

Wat leuk dat je op deze pagina uit gekomen bent en ik je mag vertellen over mijn cursus! Een cursus waar ik super enthousiast over ben omdat deze gaat over mijn passie; werken met energie! Video’s over de cursus vind je verderop op deze pagina.

Iedereen ervaart energie. Bewust of onbewust, of je wil of niet wil en of je er gevoelig voor bent of niet. Energie is heel concreet. De zwaartekracht is energie van de aarde (en moeilijk te ontkennen dat die bestaat lijkt me), je kunt de sfeer in een ruimte of op een plek ervaren of ‘vibe’ die iemand je geeft en vaak al zonder dat degene ook maar iets gedaan of gezegd heeft en je kunt de energie in je lijf voelen als je boos bent, gestrest of als je net gesport hebt.

Je levensenergie is essentieel in je leven en volgens veel wetenschappers is energie zelfs de essentie van waaruit je lichaam en elke andere vorm van materie is opgebouwd. Je energie niveau bepaalt of je in staat bent te kunnen doen wat je graag wilt doen in je leven en hoe je je voelt. Het kunnen bewegen naar en in de dingen waar je blij van wordt en wat je passie is, is een belangrijke voorwaarde voor geluk. Energie staat centraal in het functioneren van zowel je lichaam als je geest.

Hoe vaak voelen mensen zich tegenwoordig echter niet overprikkeld of uitgeput, of zitten ze laag in hun energie? Hoe sportief en fysiek fit ze ook zijn. Ook ervaren mensen dat ze veel prikkels oppikken of voelen, die ze niet via hun zintuigen kunnen waarnemen. Ook dat is energie en inmiddels is het steeds meer wetenschappelijk meetbaar en verklaarbaar. Zolang je echter niet goed weet wat het is, dat het er is en ermee kan werken, beïnvloedt het onbewust je gemoedstoestand en je mentale rust en balans.

Het goede nieuws is dat je niet overgeleverd bent aan je energieniveau van het moment! Ook je eigen energieniveau is te beïnvloeden en te verhogen. Je krijgt in onze maatschappij echter nergens echt geleerd hoe ‘energie management’ in zijn werk gaat. Terwijl iedereen er elke dag weer mee moet werken. Denk alleen maar aan de zwaartekracht en het ervaren van sfeer.

Voor de meeste mensen is dat geen probleem, al missen ze een belangrijk deel van het spectrum waarin ze leven. Als je echter wat gevoeliger bent dan gemiddeld, kan het ervoor zorgen dat je leegloopt op mensen of omstandigheden, zonder dat je het doorhebt of weet hoe dat te voorkomen.

Over hoe concreet en belangrijk energie is, zie dit korte filmpje (3 minuten) van Anthony Robbins, een van de grootste sprekers van deze tijd, waarin hij uitlegt hoe belangrijk energie is voor succes in alle aspecten van het leven en energie management bovenaan hoort te staan in je prioriteiten.

Zowel over hoe je je energieniveau meet en verhoogt en hoe om te gaan met mensen met een lager energieniveau, leer je in deze cursus. Ben jij ook nieuwsgierig naar hoe de wereld van energie en energiemanagement werkt?

Dan is deze cursus voor jou!


Wat ga je leren?

Deze cursus geeft je een bredere kijk op de wereld en wat er daarin gebeurt en hoe groot de rol van energie is in hoe je de wereld waarneemt en de interactie ermee jou beïnvloedt. In theorie en praktijk want uiteraard gaan we er ook praktisch mee aan de slag en leer je hoe je kunt werken met energie in jezelf en in de wereld om je heen.

 • Wat is energie nu precies?
  (en hoe dat meer is dan bedrijven als Vattenfall of Essent je erover kunnen vertellen)
 • Hoe bepaalt het je gemoedstoestand en leven en je in staat bent te doen wat je wilt doen?
 • Hoe maak je tastbaar wat je onbewust waarneemt
  (en doorgaans niet goed kan plaatsen)
 • Hoe energie een taal is waarin we allemaal communiceren en zelfs de basis is van alles wat we waarnemen
 • Hoe verhoog je je eigen energieniveau en herstel je als je laag in je energie zit?
 • Hoe voorkom je dat je leegloopt en je energie steeds weggeeft?
 • Hoe ga je om met negatieve energie en bescherm je jezelf in energie slurpende omgevingen?
 • Hoe kun je de energie balanceren en opschonen in jezelf en je huis?
  (en andere tips, tricks en tools)
 • en nog veel meer

Alles wat ik je ga leren, heb ik zelf ooit geleerd, getest en ervaren en zal worden onderbouwd met wetenschappelijk onderzoek waar mogelijk en zeker met wat de natuur ons toont en we zelf in ons leven kunnen ervaren.


Meer info over de cursus, trainer, inhoud van de lessen en een voorproefje….

Hier beneden vind je drie intro video’s over mijn cursus.

Wil je meer weten over de cursus zelf en de trainer; klik hier:

Wil je meer weten over de inhoud van de afzonderlijke lessen? Daarover gaat deze video:

Ben je nieuwsgierig naar een voorproefje van de praktijk? Here it is:


Wat, waar, hoe en hoeveel

Op dit moment, tot half november, loopt er een nieuwe editie met weer een groep enthousiaste deelnemers! Wil je erbij zijn bij de volgende negen weekse reis naar jezelf? Let me know! We starten weer in januari 2022!

In deze life-changing reis neem ik je in negen wekelijkse live lessen mee op een reis die je een nieuwe optie geeft in hoe je het leven waar kunt nemen en hoe je door het leven beweegt. Elke les duurt twee en een half uur en vindt plaats op dinsdag avonden om 18:30u. Kun je er een keer niet bij zijn? Geen probleem, met de online versie ervan mis je niets van de inhoud en deze is ook in het Nederlands beschikbaar. Als je niet fysiek kunt komen maar er wel vanuit thuis bij kan zijn of dat liever wil dan kun je elke les ook online bijwonen. Mochten de omstandigheden door Corona een live les niet toelaten, dan gaan we online verder tot het weer kan.

In elke les staat een ander onderwerp centraal en je zult merken dat ze allen samenkomen tot een groter geheel. Ze vinden plaats in een kleine groep met like-minded mensen en iedereen die met me gewerkt heeft weet dat een veilige sfeer en setting iets is waar ik veel aandacht aan besteed.

Als je wat meer wilt lezen over hoe ik energie zie en uitleg, dan kun je terecht op deze pagina. In deze cursus krijg je naast achtergrond en uitleg echter vooral ook praktijk! Zodat je het zelf kunt ervaren hoe energie voelbaar is en je ermee kunt werken. Je zult ook merken dat de les elke keer weer even een oplaadmoment is waardoor je steeds meer in je eigen fijne energie komt te zitten.

De investering voor deze cursus is 395 euro voor de live lessen. Doe je hem liever thuis? Je kunt hem ook online volgen waarbij je de video van de lessen ziet en dezelfde content krijgt. De prijs voor het online programma is 375 euro (en de toegang tot het programma is een half jaar). Als je het vergelijkt met een vliegticket dan is het een koopje voor een reis naar jezelf. Waarbij je nergens naartoe hoeft te vliegen om weer even tot jezelf te komen maar je dat vakantiegevoel gewoon hier in Amsterdam kan ervaren!

Wil je erbij zijn op deze reis? Laat het me weten!

Stuur me een mailtje via roel@roelwilbers.nl

Testimonials

Gerjan (43) uit Amsterdam

Woonbegeleider mentaal beperkte mensen

Voor mij was de cursus een enorme eyeopener en daarmee een begin van een nieuw avontuur. De verschillende lessen uit de cursus hebben me meer basis en richting gegeven en ik heb veel meer controle over mijn eigen energie en het niet leeglopen nu ik weet wat te doen en me zekerder voel. Er is tijdens en na de cursus van alles aangezet en het zorgde voor een enorme creativiteit en plezier daarin. Er zijn allerlei dingen en mensen en kansen etc op mijn pad gekomen als het gaat over mijn passie en mijn relatie, f…ing awesome!

Katie (28) uit Amsterdam

Tandarts assistente

Deze cursus leert je veel over energie. Over je persoonlijke energie en de energie om je heen en hoe je er mee kunt werken. Op een leerzame en enthousiaste manier laat Roel je hier kennis mee maken d.m.v. opdrachten en verhalen, die je antwoorden en inzichten geven over de (snelle) wereld waar we in leven. Het heeft me bewustwording gebracht van de essentie van energie in mijn leven en hoe dit bepalend is voor mijn fysieke en mentale gezondheid. De cursus stelt je zelf in staat om je energie level te verhogen en geeft handvatten om dingen te benaderen vanuit je eigen energie.
Deze cursus is een aanrader voor iedereen die er klaar voor is om dichter bij zichzelf te komen!

Kim (53) uit Amsterdam

Ik vond de cursus duidelijk, to the point en verhelderend. Ook al ben je bekend met energie, dan is deze cursus een goeie reminder. Ook de weken na de cursus voelde ik dat het doorwerkte en met de geweldige meditaties merk ik dat mijn energie steeds lichter wordt. Deze cursus is zeker een aanrader!

Diana (26) uit Amsterdam

Danseres

Ik wil je heel erg bedanken voor deze geweldige cursus Roel! Het was zo fijn erbij te zijn en alle geweldige inzichten te krijgen. Het gebruiken van de methodes heeft me het prachtige cadeau van rust, geluk en liefde gegeven. Heel erg bedankt voor je begeleiding en het geven van een prettige motivatie op dit prachtige pad.

Carmen (24) uit Amsterdam

Student

Ik heb veel meer inzicht gekregen in mijn persoonlijke energie huishouding en hoe er zelf mee te werken! Het heeft me handvatten gegeven dingen in het leven gemakkelijker te begrijpen en mee om te gaan en heeft gezorgd voor veel verheldering en inzichten.

Mariëlle (41) uit Haarlem

PA CEO mulitnational

In deze reis, die je alleen kan ervaren door hem te ondergaan, legt Roel uit welke rol van energie speelt in ons leven, in de wereld en hoe alles verbonden is en hij doet dat op een down-to-earth manier en met open geest en met praktische, toegankelijke en leuke oefeningen. Het heeft mijn kijk op het leven veranderd, over wat belangrijk is en waar ik mijn focus wil leggen. Ook al beheers ik niet alles meteen voelt dat oke want ik heb nu de tools om weer terug te keren naar mijn levenspad.