8tracks icon Behance icon Blogger icon CodePen icon Delicious icon DeviantArt icon Dribbble icon Etsy icon Facebook icon Flickr icon Foursquare icon GitHub icon Google+ icon Instagram icon Last.fm icon LinkedIn icon Myspace icon PayPal icon Pinterest icon SoundCloud icon Stack Overflow icon StumbleUpon icon Tumblr icon Twitter icon Vimeo icon YouTube icon Yelp icon

BEAM COACHING

Door Focus Naar Flow

Energie balancering

Met je persoonlijke energie kun je werken. Als je klachten ervaart zit er vaak iets vast of is er iets uit balans, in ieder geval stroomt de energie dan even niet. Dat is wat de traditionele oosterse geneeskunde (zoals bijvoorbeeld de acupunctuur) op gebaseerd is en ze zich richten op het optimaal laten stromen van de levensenergie, wat ze chi, qi of ki noemen. Ze houden zich niet zozeer bezig met het materiële lichaam, zoals de westerse geneeskunde en hoe ik als fysio-manueel therapeut heb leren werken, ze richten zich meer op wat je het energetische lichaam zou kunnen noemen. Wat te onderscheiden is van het materiële wellicht, maar zeker niet te scheiden want de twee zijn met elkaar verweven en in elkaar geïntegreerd.

Je kunt zelf met je energie leren werken en daarvoor verwijs ik je graag naar mijn cursus, maar je kunt er ook de hulp van een ander voor krijgen. De een noemt het healing, de ander reiki en weer een ander clearing. Ik heb het graag over energie balanceren.

Door de jaren heen heb ik veel met energie leren werken. Ik ben Reiki master, heb leren werken met Quantum Touch en andere healings methoden.

Op deze pagina vind je praktische en inhoudelijk informatie over de coachingssessies.

Er zijn eigenlijk geen restricties voor het ontvangen van een energie behandeling. Acute of chronische klachten, fysiek of mentaal, alles is op een of andere manier uiteindelijk energie. Je hoeft er niet eens ‘in te geloven’ om er effect van te ervaren. Dat weet ik uit eigen ervaring want bij mijn eerste reiki behandeling was ik alles behalve open en zeer sceptisch. Daar het effect zo duidelijk was voor me ben ik me er zelfs zelf verder in gaan verdiepen.

Heb je er een vraag over of energie balancing voor jou van toepassing is? Laat het me weten door me een berichtje te sturen.


De balancing sessies duren 45 minuten en zijn in Amsterdam Zuid aan de Van Breestraat.

De bijdrage voor een sessie is €69,- (incl. BTW).Sessies zijn één-op-één en nadat ik naar je verhaal heb geluisterd gaan we aan de slag. Veel info is niet nodig, ik voel vanzelf in je systeem waar de behoefte het grootst is. Jij gaat liggen en ik doe het werk dus. Of eigenlijk beter gezegd de energie doet zijn werk en daarbij ben ik ‘het kanaal’ zoals ze het noemen, het doorgeefluik. Dat doe ik door mijn handen op het lichaam te plaatsen of er boven te houden. Je hoeft je kleding niet uit te trekken daarvoor. Elke sessie weer wordt toegespitst op wat op dat moment het belangrijkst is.
Het doel van elke sessie is dat je erna voelt dat er wat verandert is in je systeem. Misschien tijdens de sessie, misschien direct erna of wellicht de dagen erna. Je merkt zelf wel wat het voor je doet of gedaan heeft.

Wil je meer uitleg of heb je vragen dan kunnen we dat uiteraard voor of na de sessie bespreken. Wil je vooraf al wat weten, stuur me gerust een mailtje.


Heb je nog vragen over mijn aanpak en werkwijze of wil je een afspraak maken? Scroll naar beneden en stuur me een berichtje!

Testimonials

Kim (53) uit Amsterdam

“Al na de eerste behandeling met energie ben ik een heel sterk bewustwordingsproces ingegaan en voelde ik dat dit heel goed voor me werkt. Dank je wel Roel!!”

Irma (35) uit Amsterdam

Acupuncturiste

“Ik voel me iedere keer weer thuis als ik bij hem op de behandelbank lig en er heerst telkens een fijne energie. Wat ik prettig vind is dat Roel verder kijkt dan alleen de fysieke uiting van de klacht en mij en mijn klachten meer vanuit het totaalplaatje benaderd.”

Maurice (43) uit Amsterdam

Projectontwikkelaar

“Na elke sessie voel ik me rustiger, lichter en energievoller.”

BEAM Coaching is gericht, gefocust & verhelderend

Als jij op zoek bent naar een directe en concrete aanpak waar en waarom je leven niet ‘stroomt’ en je even je de juiste koers bent kwijtgeraakt, ben je aan het goede adres. Graag help ik je ermee dat je leven weer helder en ‘kloppend‘ wordt en de energie weer vrij kan stromen. Dat obstakels, fysieke klachten, vermoeidheid of stress weer plaats maken voor helderheid, energie en flow.

In dit proces leer je zelf te herkennen wanneer je energie niet optimaal is en hoe dit zelf om te buigen. Zo krijg je controle over je leven en over hoe je je voelt. Dan komt geluk, ontspanning, energie en productiviteit weer van binnenuit en ben je daarvoor minder afhankelijk van andere mensen of de uiterlijke omstandigheden.

Benieuwd naar wat ik voor je kan doen? Maak dan nu een afspraak!

Neem contact op