8tracks icon Behance icon Blogger icon CodePen icon Delicious icon DeviantArt icon Dribbble icon Etsy icon Facebook icon Flickr icon Foursquare icon GitHub icon Google+ icon Instagram icon Last.fm icon LinkedIn icon Myspace icon PayPal icon Pinterest icon SoundCloud icon Stack Overflow icon StumbleUpon icon Tumblr icon Twitter icon Vimeo icon YouTube icon Yelp icon

BEAM COACHING

Door Focus Naar Flow

Het Masterclass Retreat

Na de eerste editie van de cursus Kom in je energie, had ik al het plan om er een vervolg aan te geven. En dat plan is nu tot verwerkelijking gekomen, want er komt een Masterclass Retreat aan in december!

Waar de cursus nu na de eerste twee groepen inmiddels meer open aangekondigd gaat worden, is dit Masterclass Retreat het vervolg erop en dus alleen voor mensen die al thuis zijn in het werken met energie.

Ben jij nieuwsgierig naar de volgende stap? Naar nog meer aan de slag met energie? En voornamelijk ermee werken in de praktijk? Ennnnn wil je je een weekend lang onderdompelen in een heerlijk lichte energie en helemaal opladen? Dan is dit Masterclass Retreat iets voor jou!


Wanneer en waar?

Het retreat vindt plaats van vrijdagmiddag 18 december tot en met zondagmiddag 20 december 2020.

De locatie is hoogstwaarschijnlijk de prachtige villa in Enkhuizen, omringd door natuur, waar ik mijn eerdere retreats gehouden heb. Je bent er in ongeveer anderhalf uur met het OV vanaf Amsterdam Centraal Station, of in 45 minuten met de auto.

Alle luxe ruime en lichte kamers, hebben een eigen badkamer en uitzicht op het 73 ha bos waar je heerlijk even kunt wandelen in de vrije tijd. De capaciteit van de villa is 14 personen. Vanwege de corona situatie beperk ik het aantal personen op de kamers tot maximaal 2, waardoor er 8 plekken zijn voor deelnemers.


Wat mag je verwachten?

Mentale rust en ENERGY!!

Een verdieping van wat je in de cursus al hebt geleerd en nu de basis er ligt, vooral ook veel meer praktijk.

Ter plekke wordt alles voor je geregeld; het programma, heerlijke, gezonde en plantaardige (vegan) maaltijden en een fijne lichte sfeer.

En last but not least: ik heb een super coole yoga docente gestrikt! Ria is degene waar ik mijn yoga lessen volg en ik ben super enthousiast over dat zij les komt geven dit weekend!! In haar lessen staat energie centraal en zij gaat een super waardevolle aanvulling zijn op het retreat.

Alle lessen tijdens het retreat zijn in het Nederlands (en in de taal van energie natuurlijk).

Geef jezelf dit cadeautje van rust en vooral energie en kom even helemaal tot jezelf en ga opgeladen weer naar huis.


Jouw investering

De kosten voor het retreat zijn €350,- per persoon (incl. BTW).

Daarvoor krijg je twee overnachtingen, alle maaltijden, de programma inhoud, de yoga lessen en het gebruik van alle faciliteiten.
Het enige dat je zelf moet regelen is je reis van en naar de retreat plek.


Heb je interesse of wil je je inschrijven?

Laat het me vandaag nog weten via roel@roelwilbers.nl of het contactveld hier beneden!Annulering en mogelijke veranderingen door Corona

Heb je je ingeschreven maar ben je toch verhinderd? Tot drie weken voor de start van het retreat ontvang je 50% van het bedrag terug. Cancel je na 27 november dan is er helaas geen restitutie meer mogelijk.

Als de overheidsmaatregelen veranderen omtrent corona en de locatie moet tijdelijk zijn deuren sluiten of mag de gevraagde capaciteit niet leveren, dan vervalt het retreat en krijg je het volledige deelnamebedrag terug. Mocht je griep- of verkoudheidsklachten hebben voor of bij aanvang van het retreat en er is corona verdacht, dan gelden de overheidsmaatregelen en kan zonder test die de aanwezigheid van corona uitsluit geen deelname aan het retreat plaatsvinden (net zoals dat geldt voor alle andere activiteiten buitenshuis). Je zult begrijpen dat ik daar geen verantwoordelijkheid of kosten voor kan dragen en restitutie van het deelnamegeld kan verzorgen. Wat niet anders is dan wanneer je op een andere manier ziek zou zijn of op het laatste moment verhindert bent.