8tracks icon Behance icon Blogger icon CodePen icon Delicious icon DeviantArt icon Dribbble icon Etsy icon Facebook icon Flickr icon Foursquare icon GitHub icon Google+ icon Instagram icon Last.fm icon LinkedIn icon Myspace icon PayPal icon Pinterest icon SoundCloud icon Stack Overflow icon StumbleUpon icon Tumblr icon Twitter icon Vimeo icon YouTube icon Yelp icon

BEAM COACHING

Door Focus Naar Flow

Jamie’s recensie over de coaching

Roel is supergoed in wat hij doet. Hij laat je op je gemak voelen en voelt precies wat je nodig hebt. Hij is super helder en in mijn ogen uniek hierin. Ik ken niemand die op deze manier op je invoelt en bij informatie komt die hij eigenlijk niet kan weten, heel bijzonder. De kalmte en rust die Roel bezit zorgt ervoor dat je je nog prettiger voelt.

Zijn helderheid zorgt er bij mij keer op keer voor dat ik de dingen vanuit een ander perspectief kan zien, waardoor ik de situatie waar ik op dat moment in zit beter kan beoordelen. Dit leidt iedere keer weer tot een positievere uitkomst. Zijn woorden zijn iedere keer weer raak. Dank je wel Roel! Je bent echt geweldig en het is heerlijk om te zien dat je zoveel mensen kunt laten stralen. Je bent een unieke aanvulling op mijn leven en dat van anderen.