8tracks icon Behance icon Blogger icon CodePen icon Delicious icon DeviantArt icon Dribbble icon Etsy icon Facebook icon Flickr icon Foursquare icon GitHub icon Google+ icon Instagram icon Last.fm icon LinkedIn icon Myspace icon PayPal icon Pinterest icon SoundCloud icon Stack Overflow icon StumbleUpon icon Tumblr icon Twitter icon Vimeo icon YouTube icon Yelp icon

BEAM COACHING

Door Focus Naar Flow

Coaching

Als het niet stroomt in je leven en je even ‘uit vorm bent’, heb je vaak even een frisse en verhelderende blik nodig. Zeker in het drukke en veeleisende leven van tegenwoordig, is het gemakkelijk die heldere blik op je leven even kwijt te raken. Graag help ik je weer ‘back on track’.

Om je flow en energie weer te vinden, is het belangrijk helderheid te krijgen over wat je eigenlijk wilt en waar je vast loopt. Waar je echt happy van wordt en wat je energie kost en niet bij je natuurlijke pad hoort. Vaak is dat niet zo helder als het lijkt, anders had je de oplossing waarschijnlijk zelf wel gevonden. Als je je pad en obstakels helder hebt gaan we kijken hoe ermee te werken zodat je met een heldere focus je flow weer vindt en je met energie en passie vrij kunt ontplooien en je mentaal steeds krachtiger wordt.

Op deze pagina vind je praktische en inhoudelijk informatie over de coachingssessies.

Ik werk met mensen die zich willen ontwikkelen en daarin richting zoeken of concreet ergens tegenaan lopen. Mensen die bereid zijn naar zichzelf te kijken voor de oplossing en van binnen weten dat het mogelijk is om je eigen geluk en leven te creëren en je niet alleen maar overgeleverd bent aan de omstandigheden, hoe uitdagend dan ook.

Herken je je hierin, dan ben je meer dan welkom voor een intake.


De coachingssessies duren ongeveer 60 tot 75 minuten. De precieze duur is vooraf nooit te bepalen omdat het afhankelijk is van wat er op dat moment nodig is. De sessies zijn in Amsterdam Zuid aan de Van Breestraat.

Voor een coachingssessie hanteer ik een vast tarief van €117,- (incl. BTW). Voor mensen die beginnen met coaching lijkt dit een grote investering. Dat is ook zo. Als je dat zet tegenover wat je eruit kan halen, hoe groot het onderwerp is waarmee je aan de slag wilt en wat het voor je persoonlijke groei en levenskwaliteit kan betekenen, dan betaalt deze investering zich meer dan terug.

Wil je een idee van wat je kunt verwachten: scrol even verder en/of check de testimonials.

Helaas kan ik niet iedereen helpen. Meestal weet ik al snel of ik iets voor je kan doen of niet. Ik ben afgestapt van een korte intake en plan tegenwoordig meteen een eerste sessie. Mocht jij of ik na afloop niet het gevoel hebben dat ik je voldoende kan helpen om bij je doel te komen, dan is de afspraak kosteloos. Is dat wel het geval dan heb je meteen je eerste sessie al gehad. Op deze manier is er ook voor jou voldoende mogelijkheid even te voelen of mijn aanpak bij je past.


Sessies zijn één-op-één en iedereen doorloopt een op het individu afgestemd traject. Elk individu vraagt om maatwerk en daarom werk ik niet met vastomlijnde protocollen. Elke sessie weer wordt toegespitst op wat op dat moment het belangrijkst is.

Het doel van elke sessie is dat erna ‘je wereld weer klopt‘. Alleen begrijpen wat ik je uitleg vind ik niet voldoende. Wat ik je aanreik moet je in je kern kunnen voelen, resoneren met wie je bent en wat je voelt en je instinctief het gevoel geven dat je weet dat we de beste oplossing voor jou gevonden hebben. Elke keer weer is dit een bijzonder traject dat leidt tot veel aha-ervaringen en vaak snelle resultaten. Een proces dat me elke keer weer fascineert.De BEAM methode

In mijn sessies gebruik ik veel verschillende tools en methodes en ik kies elk moment weer het meest effectieve dat ik te bieden heb. Wat dat is weet ik vooraf meestal niet en wordt vanzelf duidelijk als we aan de slag gaan. Alles gebeurt daarin (uiteraard) in overleg.

BEAM staat voor Body, Energy and Mind en deze aspecten staan ook centraal in mijn aanpak. Vaak bestaat het belangrijkste deel van de sessie uit coaching. Daar kijk ik met je mee en ontdek je vaak zelf de antwoorden. Want vaak kan je alleen intuitief even niet bij wat je eigenlijk van binnen al weet omdat je ‘hoofd’ en ratio in de weg zitten. Ik luister naar je verhaal, maar lees voornamelijk wat erachter zit en zo krijgen we de antwoorden sneller boven tafel.

Om ervoor te zorgen dat je hele systeem het gaat begrijpen en het ‘landt’ gebruik ik ook vormen als meditatie (wat je bewustzijn verdiept en focus verheldert) en fysieke behandeling. Naast de duizenden uren meditatie ervaring kun je op www.meditatie.amsterdam zien wat ik als meditatietrainer aanbied. Op het vlak van fysieke behandeling kan ik terugvallen op meer dan twintig jaar ervaring als fysio-manueel therapeut en de vele opleidingen die ik gedaan heb sindsdien. Die gaan verder dan alleen het mechanische aspect want ik behandel niet alleen blokkades in spieren, pezen of gewrichten. Ook de plekken waar energie opgeslagen is kunnen voor problemen zorgen en zijn te behandelen en daarvoor combineer methodes vanuit zowel de westerse als oosterse geneeswijze. Sommige mensen noemen het healing, ik heb het liever over het herbalanceren van de energie in je lichaam en het oplossen van blokkades.

Werken met deze blokkades betekent helaas niet dat daarmee al je problemen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Het maakt het we gemakkelijker om voorbij te komen aan waar je tegenaan loopt en te komen tot de veranderingen die jij graag wil maken. Werken met energie is daarbij een stuk concreter en tastbaarder dan het wellicht op het eerste oog lijkt voor veel mensen en eigenlijk heel alledaags. Meer daarover lees je op de volgende pagina:


Heb je nog vragen over mijn aanpak en werkwijze of wil je een afspraak maken? Scroll naar beneden en stuur me een berichtje!

Testimonials

Francesca (25) uit Zurich

Fysiotherapeute

“Dankzij Roels lessen ben ik in staat geweest andere kanten van mezelf (en de wereld) te ontdekken, kanten die nog nieuw voor me waren. Hij was voor mij was hij echter een geweldige leraar, die me heeft laten zien waar ik klaar voor was (en nodig had) en gaf me daarmee een van de mooiste cadeaus die iemand je ooit kan geven.”

Simone (24) uit Zurich

Fysiotherapeut

“Het leren kennen van Roel was voor mij het leren kennen van mezelf. Hij heeft me begeleidt naar een meer bewust leven en heeft het vermogen dingen toegankelijk te maken voor me, het me te leren in mijn woorden en mijn vragen volledig te beantwoorden. Soms zelfs zonder te praten.”

Jessica (31) uit Amsterdam

Beheerder commercieel vastgoed

“Roel weet je in contact te brengen met dingen die je zelf nog niet ziet en geeft heldere inzichten mee, waarvan ook nog achteraf puzzelstukjes op hun plek vallen.”

Saskia (40) uit Amsterdam

Executive Creative Director

“Roel wist direct op een dieper niveau met me te connecten waardoor ik inzichten kreeg die ik ervoor niet kon vinden”

Jamie (29) uit Amsterdam

Lifecoach & auteur

“Ik ken niemand die op deze manier op je invoelt en bij informatie komt die hij eigenlijk niet kan weten. Zijn woorden zijn iedere keer weer raak en leiden iedere keer weer tot een positievere uitkomst. Heel bijzonder.”

Stijn (27) uit Den Haag

Projectmanager

“Toen ik vastliep en moeite had om duidelijkheid, helderheid en mijzelf in de situatie te vinden, heeft Roel met zijn unieke aanpak mij deze informatie en waarheid weer terug gegeven waardoor mijn motor weer kon draaien.”

Dion (19) uit Budel

Student software development

“Roel heeft me een heel stuk verder geholpen waar anderen me niet verder in konden helpen en zonder dat zat ik waarschijnlijk nog steeds vast”

Florine (29) uit Amsterdam

HR Professional

“Roel heeft me van mijn jarenlange rugklachten af geholpen en me geleerd de signalen van mijn lichaam sneller te herkennen. Daardoor zit mijn lichaam me nu minder in de weg en helpt het me juist. Met Roel’s coachings ben ik meer gaan vertrouwen op mijn scherpe gevoel en helpt hij me nog steeds met hoe ik dit nòg meer kan inzetten als kracht.”

Kim (53) uit Amsterdam

“Al na de eerste behandeling met energie ben ik een heel sterk bewustwordingsproces ingegaan en voelde ik dat dit heel goed voor me werkt. Dank je wel Roel!!”

Irma (35) uit Amsterdam

Acupuncturiste

“Ik voel me iedere keer weer thuis als ik bij hem op de behandelbank lig en er heerst telkens een fijne energie. Wat ik prettig vind is dat Roel verder kijkt dan alleen de fysieke uiting van de klacht en mij en mijn klachten meer vanuit het totaalplaatje benaderd.”

Maurice (43) uit Amsterdam

Projectontwikkelaar

“Na elke sessie voel ik me rustiger, lichter en energievoller.”

Paris (28) uit Amsterdam

Operations manager

“Roel heeft me door enkele grote levensbeslissingen heen gecoached en voor de eerste keer in mijn leven heb ik het gevoel dat ik ze gemaakt heb met helderheid en zonder dat mijn hoofd alles bepaald. Ik voel me weer verbonden met mezelf, gegrond en ben enthousiast over alles wat er komen gaat.”

Julia (19) uit Amsterdam

Student geneeskunde

“Na een zwaar jaar te hebben gehad zag ik het allemaal niet meer zo zitten en had ik weinig tot geen zelfvertrouwen. Roel heeft dat teruggegeven aan mij en mij eindelijk weer rust gegeven in mijn hoofd.”

Petra (57) uit Amsterdam

Vastgoed manager

“Na een ongeval voelde ik me stuurloos, maar zorgde Roel in een paar sessies ervoor dat ik weer meer controle kreeg en mijn leven snel weer op de rit kreeg”

BEAM Coaching is gericht, gefocust & verhelderend

Als jij op zoek bent naar een directe en concrete aanpak waar en waarom je leven niet ‘stroomt’ en je even je de juiste koers bent kwijtgeraakt, ben je aan het goede adres. Graag help ik je ermee dat je leven weer helder en ‘kloppend‘ wordt en de energie weer vrij kan stromen. Dat obstakels, fysieke klachten, vermoeidheid of stress weer plaats maken voor helderheid, energie en flow.

In dit proces leer je zelf te herkennen wanneer je energie niet optimaal is en hoe dit zelf om te buigen. Zo krijg je controle over je leven en over hoe je je voelt. Dan komt geluk, ontspanning, energie en productiviteit weer van binnenuit en ben je daarvoor minder afhankelijk van andere mensen of de uiterlijke omstandigheden.

Benieuwd naar wat ik voor je kan doen? Maak dan nu een afspraak!

Neem contact op