8tracks icon Behance icon Blogger icon CodePen icon Delicious icon DeviantArt icon Dribbble icon Etsy icon Facebook icon Flickr icon Foursquare icon GitHub icon Google+ icon Instagram icon Last.fm icon LinkedIn icon Myspace icon PayPal icon Pinterest icon SoundCloud icon Stack Overflow icon StumbleUpon icon Tumblr icon Twitter icon Vimeo icon YouTube icon Yelp icon

BEAM COACHING

Door Focus Naar Flow

Testimonials

Voor de ervaringen van enkele van de prachtige mensen waarmee ik heb mogen werken, deel ik graag de vermelding in de blogpost van Caressa:

Francesca (25) uit Zurich

Fysiotherapeute

Dankzij Roels lessen ben ik in staat geweest andere kanten van mezelf (en de wereld) te ontdekken, kanten die nog nieuw voor me waren.

Hij zal dit waarschijnlijk hoofdschuddend lezen omdat hij zichzelf nooit als leraar wilde zien, voor mij was hij echter een geweldige leraar. Hij heeft me geleerd en laten zien waar ik klaar voor was (en nodig had) tijdens mijn periode in Amsterdam. Hij gaf me daarmee een van de mooiste cadeaus die iemand je ooit kan geven. Dank je wel Roel!

Simone (24) uit Zurich

Fysiotherapeute

Het leren kennen van Roel was voor mij het leren kennen van mezelf. Hij was niet alleen een nieuwe heel interessante persoon en collega, hij was meer als een leraar. Hij heeft me begeleidt op een reis naar een meer bewust leven. Ik ben heel erg dankbaar dat ik hem tegen gekomen ben, zeker omdat mijn eerdere pogingen tot mediteren redelijk slecht afliepen.

Hij heeft het vermogen dingen toegankelijk te maken voor me, het me te leren in mijn woorden en mijn vragen volledig te beantwoorden. Soms zelfs zonder te praten. Ik denk dat iemand helpen op zijn weg naar een hoger bewustzijn is het mooiste cadeau dat je iemand kunt geven.

Jessica (31) uit Amsterdam

Beheerder commercieel vastgoed

Op een moment in mijn leven dat ik tegen een burn-out aan zat kwam Roel op mijn pad. Roel weet je te in contact te brengen met dingen die je zelf nog niet ziet en geeft heldere inzichten mee, waarvan ook nog achteraf puzzelstukjes op hun plek vallen.

Met meditatie en energetische behandelingen zorgde hij voor meer rust bij mij. Een nieuw pad, dank hiervoor.

Saskia (40) uit Amsterdam

Executive Creative Director

Roel wist direct op een dieper niveau met me te connecten waardoor ik inzichten kreeg die ik ervoor niet kon vinden.

Roel werkt snel, efficiënt en direct. Ik had binnen zeer korte tijd oplossingen en handvatten gekregen waardoor ik snel kon helen. Daarnaast is Roel een zeer prettig en empathisch persoon om mee te werken en dat is sowieso fijn!

Jamie (29) uit Amsterdam

Lifecoach & auteur

Roel is supergoed in wat hij doet. Hij laat je op je gemak voelen en voelt precies wat je nodig hebt. Hij is super helder en in mijn ogen uniek hierin. Ik ken niemand die op deze manier op je invoelt en bij informatie komt die hij eigenlijk niet kan weten, heel bijzonder. De kalmte en rust die Roel bezit zorgt ervoor dat je je nog prettiger voelt.

Zijn helderheid zorgt er bij mij keer op keer voor dat ik de dingen vanuit een ander perspectief kan zien, waardoor ik de situatie waar ik op dat moment in zit beter kan beoordelen. Dit leidt iedere keer weer tot een positievere uitkomst. Zijn woorden zijn iedere keer weer raak. Dank je wel Roel! Je bent echt geweldig en het is heerlijk om te zien dat je zoveel mensen kunt laten stralen. Je bent een unieke aanvulling op mijn leven en dat van anderen.

Stijn (27) uit Den Haag

Projectmanager

Roel helpt mij duidelijkheid te geven in een voor mijn gevoel grijs gebied waar ik zelf niet goed bij de ‘waarheid’ kan. Hij geeft mij een zetje, in de vorm van informatie of tips zodat ik antwoorden krijg die mijn leven weer laten stromen op verschillende vlakken.

Ik ontmoette Roel toen ik redelijk was vastgelopen en had moeite duidelijkheid, helderheid, richting en mijzelf in deze situatie te vinden. Roel heeft met zijn unieke aanpak mij deze informatie en waarheid weer terug gegeven waardoor de motor weer kon draaien. Een aantal hele bijzondere ontmoetingen, sessies en van mijn kant grote dankbaarheid voor zijn onvoorwaardelijke hulp!

Dion (19) uit Budel

Student software development

Ik wil Roel heel erg bedanken voor wat hij allemaal voor me gedaan heeft en alle vragen die hij voor me beantwoord heeft en waar ik tegenaan liep. Hij heeft me een heel stuk verder geholpen waar anderen me niet verder in konden helpen. Zonder dat zat ik waarschijnlijk nog steeds vast en het heeft me nieuw inzicht gegeven en me in een nieuw deel van mijn leven gebracht en ik ben er erg dankbaar voor.

Florine (29) uit Amsterdam

HR Professional

Nadat Roel door energetisch te werken mijn jarenlange rugklachten heeft verholpen, leerde hij me de signalen van mijn lichaam sneller te herkennen. Doordat hij mij hielp met het interpreteren van deze signalen zit mijn lichaam me nu minder in de weg en helpt het me juist. Met Roel’s coachings ben ik meer gaan vertrouwen op mijn scherpe gevoel en helpt hij me nog steeds met hoe ik dit nòg meer kan inzetten als kracht. Met zijn enorm heldere inzicht en scherp analytisch vermogen is Roel in staat om je op een hele zachte en respectvolle manier te ondersteunen op je pad. Hij heeft mij enorm geholpen waar ik hem buitengewoon dankbaar voor ben.

Iedereen die fysieke klachten heeft, tegen lastige situaties aanloopt in bijvoorbeeld werk of relatie, of met grote levensvragen zit en hierbij hulp zoekt van iemand die je op een gelijkwaardige, afstemmende manier helpt, raad ik aan contact op te nemen met Roel!

Kim (53) uit Amsterdam

Nadat Roel me een energie behandeling gegeven heeft ben ik een heel sterk bewustwordingsproces ingegaan. Man wat heb ik veel inzichten gekregen over hoe emoties binnen komen negativiteit, woede en hoe ik me verhoud tot de buitenwereld. Na een sessie al voelde ik dat dit heel goed voor me werkt.

Dank je wel Roel!!

Irma (35) uit Amsterdam

Acupuncturiste

Ik ken Roel al enige jaren, als collega therapeut en ook als het persoon waar ik naartoe ga om me te laten behandelen als ik zo nu en dan eens ergens last van heb. Ik voel me iedere keer weer thuis als ik bij hem op de behandelbank lig en er heerst telkens een fijne energie.

Wat ik prettig vind is dat Roel verder kijkt dan alleen de fysieke uiting van de klacht en mij en mijn klachten meer vanuit het totaalplaatje benaderd. Zo weet hij telkens weer de juiste snaar te raken en me snel weer op weg te krijgen. Ik kom graag bij Roel en kan hem van harte aanbevelen.

Maurice (43) uit Amsterdam

Projectontwikkelaar

De sessies van Roel geven mij de noodzakelijke gronding en boosts van energie als ik mezelf in mijn vaak hectische levensstijl soms weer even verlies. Roel stelt enkel overwogen vragen en door de informatie die ik krijg kan weer de diepte in gaan. Als ik de deur uit ga voel ik me steeds weer rustiger, lichter en energievoller.

Door zijn open karakter en gegronde zachte persoonlijkheid hebben wij altijd direct een zeer open contact op een dieper niveau. Ik waardeer de sessies van Roel Wilbers met een A++

Paris (28) uit Amsterdam

Operations manager

Door ‘zaadjes te planten’ en met energie te werken heeft Roel me geleerd om contact te maken met de diepere lagen in mezelf. Ik voel me weer verbonden met mezelf, gegrond en ben enthousiast over alles wat er komen gaat. Hij heeft me door enkele grote levensbeslissingen heen gecoached en voor de eerste keer in mijn leven heb ik het gevoel dat ik ze gemaakt heb met helderheid en zonder dat mijn hoofd alles bepaald.

Roel creëert een vriendelijke en aangename sfeer in de sessies. Zijn coachingsmethode is toegankelijk en hij was in staat me exact te vertellen wat ik moest horen op dat moment en me tools te geven waarmee ik de wereld in kan!

Julia (19) uit Amsterdam

Student geneeskunde

Dankzij de begeleiding van Roel heb ik een nieuwe kans gekregen om mij mentaal weer goed te voelen. Na een zwaar jaar te hebben gehad zag ik het allemaal niet meer zo zitten en had ik weinig tot geen zelfvertrouwen. Roel heeft dat teruggegeven aan mij en mij eindelijk weer rust gegeven in mijn hoofd.

De sessies waren heel relaxt en ik voelde mij heel erg op mijn gemak. In no time voelde ik mij al beter en ik weet dat ik deze kennis mijn hele leven ga kunnen inzetten waar nodig. Bedankt Roel!

Petra (57) uit Amsterdam

Vastgoed manager

Nadat ik Roel al jaren kende als hele goede fysiotherapeut en meditatietrainer, heeft hij me ook als coach heel erg geholpen. Nadat ik tijdens mijn vakantie een heel zwaar duikongeluk kreeg, stond mijn leven behoorlijk op zijn kop. Ik had veel last van post-traumatische stress en voelde mij stuurloos. Met de een aantal coachingssessies en energetische behandelingen van Roel kreeg ik mijn leven weer snel op de rit.

Roel weet, door heel goed te luisteren, snel door te dringen tot de kern van de zaak. Voelt feilloos aan waar je vastloopt en geeft praktische tips om valkuilen te vermijden. Roel bracht het gevoel weer terug dat ik grip heb op mijn eigen leven: in controle ben en ik meer los mag laten in mijn leven en vooral naar mijn eigen wensen mag luisteren en mijn eigen hart kan volgen.

Dit heeft mij heel erg geholpen! Bedankt hiervoor, Roel, je bent een fantastische coach!