8tracks icon Behance icon Blogger icon CodePen icon Delicious icon DeviantArt icon Dribbble icon Etsy icon Facebook icon Flickr icon Foursquare icon GitHub icon Google+ icon Instagram icon Last.fm icon LinkedIn icon Myspace icon PayPal icon Pinterest icon SoundCloud icon Stack Overflow icon StumbleUpon icon Tumblr icon Twitter icon Vimeo icon YouTube icon Yelp icon

BEAM COACHING

Door Focus Naar Flow

Cursus Kom in je energie!

Wat leuk dat je op deze pagina uit gekomen bent en ik je mag vertellen over mijn nieuwe cursus! Een cursus waar ik super enthousiast over ben omdat deze gaat over mijn passie; werken met energie!

Video’s over de cursus vind je verderop op deze pagina.

Je energie is essentieel in je leven en volgens veel wetenschappers zelfs de essentie van wie jij bent. Je energie niveau bepaalt of je in staat bent te kunnen doen wat je graag wilt doen in je leven en hoe je je voelt. Het kunnen bewegen naar en in de dingen waar je blij van wordt en wat je passie is, is een belangrijke voorwaarde voor geluk. Energie staat centraal in het functioneren van zowel je lichaam als je geest.

Hoe vaak voelen mensen zich tegenwoordig echter niet overprikkeld of uitgeput, of zitten ze laag in hun energie? Hoe sportief en fysiek fit ze ook zijn. Ook ervaren mensen dat ze veel prikkels oppikken of voelen, die ze niet via hun zintuigen kunnen waarnemen. Ook dat is energie en inmiddels is het steeds meer wetenschappelijk meetbaar en verklaarbaar. Zolang je echter niet goed weet wat het is, dat het er is en ermee kan werken, beïnvloedt het onbewust je gemoedstoestand en je mentale rust en balans.

Het goede nieuws is dat je niet overgeleverd bent aan je energieniveau van het moment! Ook je eigen energieniveau is te be├»nvloeden en te verhogen. Je krijgt in onze maatschappij echter nergens echt geleerd hoe ‘energie management’ in zijn werk gaat. Terwijl iedereen er elke dag weer mee moet werken. Denk alleen maar aan de zwaartekracht en het ervaren van sfeer.

Voor de meeste mensen is dat geen probleem, al missen ze een belangrijk del van het spectrum waarin ze leven. Als je echter wat gevoeliger bent dan gemiddeld, kan het ervoor zorgen dat je leegloopt op mensen of omstandigheden, zonder dat je het doorhebt of weet hoe dat te voorkomen.

Heb je ook weinig kennis van of vat op je eigen energie management en zou je graag willen weten hoe dat werkt? Dan is deze cursus voor jou!


Wat ga je leren?

 • Wat is energie nu precies?
  (en hoe dat meer is dan bedrijven als Vattenfall of Essent je erover kunnen vertellen)
 • Hoe bepaalt het je gemoedstoestand en leven en je in staat bent te doen wat je wilt doen?
 • Hoe maak je tastbaar wat je onbewust waarneemt
  (en doorgaans niet goed kan plaatsen)
 • Hoe energie een taal is waarin we allemaal communiceren en zelfs de basis is van alles wat we waarnemen
 • Hoe verhoog je je eigen energieniveau en herstel je als je laag in je energie zit?
 • Hoe voorkom je dat je leegloopt en je energie steeds weggeeft?
 • Hoe ga je om met negatieve energie en bescherm je jezelf in energie slurpende omgevingen?
 • Hoe kun je de energie balanceren en opschonen in jezelf en je huis?
  (en andere tips, tricks en tools)
 • en nog veel meer

Alles wat ik jullie ga leren heb ik zelf ooit geleerd, getest en ervaren en zal worden onderbouwd met wetenschappelijk onderzoek waar mogelijk en zeker met wat de natuur ons toont en we zelf in ons leven kunnen ervaren.


Meer info over de cursus, trainer, inhoud van de lessen en een voorproefje….

Hier beneden vind je drie intro video’s over mijn cursus.

Wil je meer weten over de cursus zelf en de trainer; klik hier:

Wil je meer weten over de inhoud van de afzonderlijke lessen? Daarover gaat deze video:

Ben je nieuwsgierig naar een voorproefje van de praktijk? Here it is:


Wat, waar, hoe en hoeveel

De huidige cursus loopt nu maar vanaf december start een nieuwe editie! Daarin neem ik je in negen wekelijkse live lessen mee op deze reis naar jezelf. Een reis die life changing gaat zijn en je een nieuwe optie geeft in hoe je het leven waarneemt en hoe je door het leven beweegt. Elke les duurt ongeveer twee uur en vindt plaats op donderdag avonden om 19:45u. Kun je er een keer niet bij zijn? Geen probleem, met de online versie ervan mis je niets van de inhoud en deze is ook in het Nederlands beschikbaar.

In elke les staat een ander onderwerp centraal en je zult merken dat ze allen samenkomen tot een groter geheel. Ze vinden plaats in een kleine groep met like-minded mensen en iedereen die met me gewerkt heeft weet dat een veilige sfeer en setting iets is waar ik veel aandacht aan besteed.

Als je wat meer wilt lezen over hoe ik energie zie en uitleg, dan kun je terecht op deze pagina. In deze cursus krijg je naast achtergrond en uitleg echter vooral ook praktijk! Zodat je het zelf kunt ervaren hoe energie voelbaar is en je ermee kunt werken. Je zult ook merken dat de les elke keer weer even een oplaadmoment is waardoor je steeds meer in je eigen fijne energie komt te zitten.

De investering voor deze cursus is 395 euro voor de live lessen. Doe je hem liever thuis? Je kunt hem ook online waarbij je de video van de lessen ziet en dezelfde content krijgt. De prijs voor het online programma is 375 euro (en de toegang tot het programma is een half jaar). Als je het vergelijkt met een vliegticket dan is het een koopje voor een reis naar jezelf. Waarbij je nergens naartoe hoeft te vliegen om weer even tot jezelf te komen maar je dat vakantiegevoel gewoon hier in Amsterdam kan ervaren! Wil je erbij zijn op deze reis? Laat het me weten!

EARLY BIRD ALERT: Als je boekt en betaalt voor 26 oktober, dan ontvang je 10% korting!

Wil ook jij er graag bij zijn? Stuur me een mailtje naar roel@roelwilbers.nl